Axxess Acoustics

Het vierde en nieuwste merk van Audio Group Denmark : Axxess Acoustics
 
Afbeelding invoegen
 
 
Axxess Acoustics is het vierde en nieuwste merk van Audio Group Denmark, ontwikkeld om het hoogwaardige geluid van Audio Group Denmark toegankelijker te maken voor een grote hoeveelheid mensen. De 3 andere merken van Audio Group Denmark zijn : Aavik Acoustics, Ansuz Acoustics en Børresen Acoustics. Al deze merken worden door dezelfde ontwerpers ontworpen en worden in dezelfde fabriek gemaakt, hierdoor delen deze 4 merken ook de eigenzinnige maar zeer effectieve technieken van Audio Group Denmark met elkaar. Axxess Acoustics is gelanceerd in April 2023, en de eerste producten die door dit merk gemaakt worden zijn de streaming versterkers uit de Forté-series. De Forté-series bestaat uit 3 types : de Forté 1, de Forté 2 en de Forté 3. Momenteel is de Forté-series alles wat Axxess Acoustics te bieden heeft, maar verwacht in de nabije toekomst nog meer soorten apparaten en/of accessoires, zodra hier meer bekend over is zullen wij dit uiteraard laten weten.
 
 Afbeelding invoegen
Axxess Forté 3 
 
Axxes Acoustics betreedt de markt met de introductie van hun Forté lijn. Een lijn bestaande uit all-in-one streaming versterkers met DAC functionaliteit en ingebouwde hoofdtelefoonversterker. De Axxess Forté-series is voorzien van dezelfde technologieën die terug te vinden zijn in de andere merken van Audio Group Denmark. Zo zijn de Axxess Forté streaming versterkers voorzien van ruis onderdrukkende Ansuz Tesla Coils (waaronder de laatste generatie Zirkonium Tesla Coils in het geval van de Forté 2 en Forté 3) en de muzieksignaal versterkende Dither Circuitry van de 3e generatie. Het chassis is gemaakt van het natuurlijke composiet waar ook de apparaten van Aavik Acoustics van gemaakt zijn. Tevens staan de Axxess Forté streaming versterkers op Ansuz Darkz feet welke ontworpen zijn om bovenop de Darkz ontkoppelaars van Ansuz Acoustics te staan, voor mensen die meer muzikaliteit uit hun Axxess Forté willen halen.
 
Voor een meer gedetailleerde beschrijving van de Axxess Forté-series kan je terecht op de  website van Audio Group Denmark.