Nieuw binnen bij Ohm-Audio BV :
 

Kii Audio BXT - donderdag 17 mei 2018

 
Het nieuwe Kii Audio BXT Systeem
Verkoopprijs € 27.950,00
 
De Kii Audio BXT is een compleet systeem. U ontvangt een set Kii Three welke digitaal zijn aangepast. Verder ontvangt u de nieuwe Kii Audio BXT subwoofers en de Kii Control. U heeft dus een volwaardige High End set, en eentje die tot grootse prestaties in staat is. De Kii Audio BXT Systeem was een van de weinige highlights op de High End beurs in Munchen 2018. Er is niet zoveel nieuw onder de zon op het gebied van luidsprekers, maar deze Kii Audio BXT is revolutionair. De Kii Three was dat ook. De Kii Three is een compacte full range actieve luidspreker, welke klein van formaat is, en toch zeer diep kan spelen in de bass. Het unieke van de kii Three is dat deze luidspreker de bass naar voren afstraalt, en niet rondom, de kamer in, zoals alle andere luidsprekers. Digitaal, actief of passief. Deze Kii Three klinkt dus in uw kamer gelijk als bij ons in de studio, want de kamer kan de bass weergave niet verstoren.
 
De Kii Audio BXT klinkt echter nog weer een stuk grootser, gemakkelijker en dieper dan de Kii Three. De vervorming in de bass is rond de 90% lager. Echt heel bijzonder om zo'n relatief compacte vloerstaander zo zuiver, en diep te horen spelen.U kunt te allen tijde ook uw Kii Three laten aanpassen wilt u deze later uitbreiden met een set BXT subwoofers, want deze komen ook los op de markt. Verwachte prijs per set € 14.950,00
 
De Kii Audio BXT komt eind 2018 op de markt en Ohm-Audio BV zal deze bijzondere luidspreker permanent op demonstratie zetten.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >