Nieuw binnen bij Ohm-Audio BV :
 

Sonus Faber - vrijdag 1 juni 2018

Beste Mensen,

Wij van Ohm-Audio BV presenteren met trots de nieuwe Homage serie Sonus Faber luidsprekers. 
Standaard zullen wij de Olympica 1, 2 & 3 op voorraad hebben, maar ook de Guarneri Tradition en de Serafino Tradition zullen standaard bij ons te beluisteren zijn. En als topmodel van de Homage serie hebben we nog de Sonus Faber Amati Tradition, een grote, prachtig afgewerkte 3,5 weg luidspreker van extreem hoge kwaliteit.
 
 

 
Het blijkt maar weer dat Sonus Faber op hun eigen wijze met de tijd mee gaan. De nieuwe Homage serie heeft nog steeds het prachtige, emotievolle en gloedvolle geluid wat we van Sonus Faber kennen. Tegenwoordig hebben ze dat in een modern jasje gestopt, het geluid is dus niet volledig over de kop gegooid maar simpelweg flink verbeterd. De eigenschappen die je misschien mistte in de oudere Sonus Faber luidsprekers zitten tegenwoordig wel in de Homage serie. De Homage serie is namelijk sneller, opener en dynamischer. De bass gaat diep en is verfijnd, het middengebied is natuurlijk en open, en het hoog is snel, fris, maar zeer comfortabel.
 
De afwerking is dan wel weer overduidelijk Sonus Faber, geen enkel detail over het hoofd gezien, en tot in de puntjes tot een perfect geheel geschapen. Ook qua uiterlijk zijn de Sonus Faber iets moderner en strakker geworden, maar zullen deze ook in een klassieke woonkamer nog makkelijk tot hun recht komen. Sonus Faber luidsprekers zijn werkelijk een genot om naar te kijken. Ze springen in het oog maar verdwijnen tegelijkertijd ook in het interieur waardoor de luidsprekers van Sonus Faber voor iedere huiskamer toegankelijk zijn.
 
 

Bekijk onze modellen gerust in onze webshop. Deze zijn allemaal in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Maak gerust een luisterafspraak ( klik hier voor onze contactgegevens ) om ze een keer te beluisteren & bekijken, maar pas op, na 1 keer luisteren bent u verkocht.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >