Pop

Popmuziek is een zeer breed begrip. Enkele hoogtepunten worden hier genoemd en besproken. Kent u een Pop album waarvan u vindt dat deze bijzonder is, en geweldig klinkt, mail dan de gegevens naar info@ohm-audio.nl onder vermelding "Muziektip".
 
 

 

Bob Marley : Dreams Of Freedom

Dit is een zogenaamd dub album van de muziek van Bob Marley.  De echte opnames zijn hiervoor gebruikt en het resultaat is relaxte reggae muziek waar je op weg kunt dromen. Zeer fraai opgenomen, schoon, ruimtelijk en met vele details. Een must have voor de liefhebbers van Bob Marley, maar ook voor liefhebbers van fraaie sfeermuziek met aanstekelijke ritmes.

 

 


 
 
 

James Blake : James Blake

Dit debuutalbum van James Blake is een bijzonder popdocument. Het bevat gevoelige muziek, maar ook zeer zwaar opgenomen muziek met dito teksten. Zo te horen is James niet de vrolijkste in huis. Heerlijke somber sferen, donker opgenomen en bij tijd en wijlen een kwelling voor uw Hifi installatie. Zoals "Limit to your love". Zeer zware bassen laten de woofers bijna ontploffen, dus pas op. Weer heel anders en zeer fraai is "Measurements". Solo opgenomen met steeds meer stemmen gemixt tot een prachtig geheel. Aanrader.