Gigawatt PF-1 MK2

Gigawatt Poweraccessoires : Pure Quality! No Voodoo!
 
Gigawatt Power Strip PF-1 MK2
 
Gigawatt maakt de beste Power Conditioners op de markt en de enige Power Conditioner die ook de dynamiek van uw set verbetert in plaats van verslechtert. Gegarandeerd! En niet alleen de dynamiek wordt beter, ook de stiltes worden stiller, de contouren verbeterd en de tonale kleuren verdiept. Lees ook de uitmuntende reviews van de PC-3 Evo in Positive Feedback en de review van de PC-3SE Evo en de PF-2 Powerstrip op 6Moons en de test van de PC-2 Evo door High Fidelity.
 
Prijzen : Download hier de laatste Gigawatt Prijslijst 

 Gigawatt PF-1 MK2
Gigawatt PF-1 MK2 
 
De Gigawatt PF-1 MK2 is de 6 voudige Topline Power Strip van Gigawatt. Ontworpen als een stroomdistributiepunt (oneerbiedig, stekkerdoos) voor de betere Hifi installatie. De Gigawatt PF-1 MK2 beschikt over enkele geavanceerde stroom zuivering circuits, en beschermt uw installatie tegen overbelasting. Er zitten geen stroombeperkende onderdelen in, waardoor er geen flessenhals effect optreedt. De dynamiek van uw set blijft dus optimaal.   De Gigawatt PF-1 MK2 is de ideale stroomdistributie voor elke Hifi en Video installatie.
 
 
 Gigawatt PF-1 MK2 Binnenkant
Aansluitkabel  
 
De Gigawatt PF-1 MK2 wordt in Nederland geleverd met de LC-1MK3+ of de LC-2MK3+ Powercord. De Power aansluitkabel is zeer belangrijk. Het is de toevoer naar de Powercleaner en daarin mag geen verlies optreden. Gigawatt levert extreem goede powercords, geschikt voor de Evo series Powerconditioners.
Voor de Gigawatt PF-1 MK2 bevelen wij aan :
-        Gigawatt LC-1 MK3+ Powercord (Standaard)
-        Gigawatt LC-2 MK3+ Powercord
U kunt deze kiezen in de webshop. Andere lengtes powercord is ook mogelijk. Deze worden dan speciaal voor u op lengte besteld en gemaakt.

 
Gigawatt LC-1 MK3 Powercord
 
 
Ondanks het feit dat de Gigawatt PF-1 MK2 de op 1 na voordeligste Power Strip is van Gigawatt, is het een uitstekende aansluitdoos voor uw apparaten. U zult verbaast staan van de prestatiewinst ten opzichte van een andere stekkerdoos. De Gigawatt PF-1 MK2 is zeer solide gebouwd, geheel van metaal.
 
 
Gigawatt G-040 Stopcontact
Techniek 
De Gigawatt PF-1 MK2 is in eerste instantie gebouwd als een compacte stekkerdoos, met zware koperen distributiestaven, om uw set te voorzien van stroom, zonder rem. De stroom distributiestaven zijn gemaakt van gepolijst Cu-ETP koper. De aansluitgeometrie is geheel opgebouwd volgens het Star principe. Alle aansluitdozen zijn voorzien van dezelfde lengte koper.  De gebruikte bars zijn een royale 3.0mm2 dik, en de gebruikte bekabeling is 2.5mm2. De contacten zelf zijn de zeer dure Gigawatt G-040 Shuko stekkercontacten. Deze stopcontacten zijn voorzien van zware messing staven, welke bij Gigawatt zijn verzilverd en gepolijst. Het grote contactoppervlak, en de zware zilveren laag, garandeert een zeer hoge levensduur, ook bij herhaaldelijk in en uitsteken van de stekkers.   Naast de optimale stroomdistributie zit er nog een compacte parallel filterconstructie in de Gigawatt PF-1 MK2. Dit om kleine stroringen te onderdrukken, zonder de snelheid van de stroom aan te tasten. Ook is de Gigawatt PF-1 MK2 voorzien van een blauwe Power Led om aan te geven of de PF-1 MK2 contacten onder stroom staan, en u veilig uw stekkers kunt insteken.
 
 
Gigawatt G-040 Stopcontact binnenzijde
 
 
De Gigawatt PF-1 MK2 is de perfecte Basic LineTopline Stroomdistributie Powerstrip van zeer hoge kwaliteit voor al uw betere Hifi en Video installaties.  
 
Specificaties
 
Product : Gigawatt PF-1 MK2
Bijgeleverde powercord : Gigawatt LC1 MK3+ of Gigawatt LC2 MK3+
Optie : NVT
Prijzen : Download hier de laatste Gigawatt Prijslijst 
Beschikbaarheid nieuwe modellen : The Audioshop Power Conditioners
Beschikbaarheid SALE en DEMO modellen : The Audioshop SALE
Power inputs : 1 x IEC 16A
Power Outputs : 6 x Gigawatt G-040 Shuko
Power Output Zones : 1 zone
Double Power Buffer System : N/A
Maximum Output Power : 3680 Watt Continue
Finish : Zwart
Afmetingen : 420b x 75d x 57h
Gewicht : 3.05 Kg Netto
 
Ohm-Audio BV 2018-05