Gigawatt PF-2 MK2

Gigawatt Poweraccessoires : Pure Quality! No Voodoo!  
 
Gigawatt Top Line Power Strip PF-2 MK2
 
Gigawatt maakt de beste Power Conditioners op de markt en de enige Power Conditioner die ook de dynamiek van uw set verbetert in plaats van verslechtert. Gegarandeerd! En niet alleen de dynamiek wordt beter, ook de stiltes worden stiller, de contouren verbeterd en de tonale kleuren verdiept. Lees de uitgebreide testen van de PC-3 Evo in Positive Feedback en de review van de PC-3SE Evo en de PF-2 Powerstrip op 6Moons en de test van de PC-2 Evo door High Fidelity.
 
Download hier de laatste Gigawatt Prijslijst 
 

Gigawatt PF-2 MK2
Algemeen 
De Gigawatt PF-2 MK2 is de Top Line 6 voudige Power Strip van Gigawatt. Ontworpen als een stroomdistributiepunt (Oneerbiedig, stekkerdoos) voor de betere High End Audio en Video installaties. De Gigawatt PF-2 MK2 beschikt over vele geavanceerde stroom zuivering circuits, ontworpen voor de Evo series Power Conditioners, en beschermt uw installatie tegen overbelasting. Er zitten geen stroom beperkende onderdelen in, zoals zekeringen, maar wel grote zuiver koperen distributiebars, waardoor er geen flessenhals effect optreedt. De dynamiek van uw set blijft dus optimaal.  De Gigawatt PF-2 MK2 is de optimale "stekkerdoos” voor elke High End Audio- en Video installatie.
 
 
Gigawatt PF-2 MK2 binnenkant
Aansluitkabel  
De Gigawatt PF-2 MK2 wordt in Nederland standaard geleverd met de Gigawatt LC-1 MK3+ of de Gigawatt LC-2 MK3+ Powercord. De Powercord naar de PF-2 MK2 is zeer belangrijk. Het is de toevoer naar de Powercleaner en daarin mag geen verlies optreden. Hoe beter de kabel, hoe beter de PF-2 MK2 presteert. Gigawatt levert extreem goede powercords, geschikt voor de Evo series Powerconditioners.
 
 
 Gigawatt LC-2 MK3 Powercord
 
U kunt de verschillende varianten bestellen in de webshop. Wij kunnen de Gigawatt PF-2 MK2 ook leveren met standaard een andere lengte kabel. Dit kunt u opgeven bij uw bestelling. Deze wordt dan wel speciaal voor u besteld en gemaakt. 
 
Ondanks het feit dat de Gigawatt PF-2 MK2 een gunstig geprijsde Top Line Power Strip is van Gigawatt, is het de beste Powerstrip voor al uw apparaten. U zult verbaast staan van de prestatiewinst ten opzichte van een andere stekkerdoos. De Gigawatt PF-2 MK2 is zeer solide gebouwd, geheel van metaal.  
 
 
 
Techniek 
De Gigawatt PF-2 MK2 is in eerste instantie gebouwd als een High end stekkerdoos, met zware koperen distributiebars, om uw set te voorzien van stroom, zonder rem. De stroom distributiestaven zijn gemaakt van gepolijst Cu-ETP koper. De Contactdozen zitten rechtstreeks gemonteerd op de koperen staven. De aansluitgeometrie is geheel opgebouwd volgens het Star principe. Alle aansluitdozen zijn voorzien van dezelfde lengte koper.  De gebruikte bars zijn een royale 4.0mm2 dik, en de gebruikte bekabeling is 3.0mm2. De contacten zelf zijn de zeer dure Gigawatt G-040 Shuko stekkercontacten. Deze stopcontacten zijn voorzien van zware messing staven, welke bij Gigawatt zijn verzilverd en gepolijst.
 
 
 
 Gigawatt G-040 Stopcontact
 
 
Het grote contactoppervlak, en de zware zilveren laag, garandeert een zeer hoge levensduur, ook bij herhaaldelijk in en uitsteken van de stekkers.  
   
 
Gigawatt G-040 Stopcontact binnenkant
 
Naast de optimale stroomdistributie zit er nog een extra zware parallel filterconstructie in de Gigawatt PF-2 MK2. Dit om kleine stroringen te onderdrukken, zonder de snelheid van de stroom aan te tasten. Ook is de Gigawatt PF-2 MK2 voorzien van een blauwe Powerled  om aan te geven of de contacten onder stroom staan, en u veilig uw stekkers kunt insteken. De Gigawatt PF-2 MK2 bezit eveneens een rode Faseled, welke aangeeft of u de stekker er op de juiste manier heeft ingestoken. Brandt de rode fase led dan dient u de aansluitstekker andersom in te steken. Brandt de fase led dan nog steeds, dan heeft u een aardeprobleem. Uw stopcontact heeft dan geen of een slechte randaarde. De Gigawatt PF-2 MK2 heeft een speciaal overbelastingsbeveiliging door middel van Ultra MOV Varistors. Overbelasting zal niet kunnen optreden en uw kostbare High End set is gegarandeerd ongevoelig voor blikseminslag en dergelijke. Ook dit protectie circuit tast de stroomsnelheid niet aan.  Hoe goed de Gigawatt PF-1 MK2 ook is, de Gigawatt PF-2 MK2 is duidelijk beter, in elk opzicht.
 
 
 
 
De Gigawatt PF-2 MK2 is een perfecte High End stekkerdoos van zeer hoge kwaliteit.  
 
Specificaties
 
Merk : Gigawatt Polen
Product : Gigawatt PF-2 MK2
Bijgeleverde powercord : Gigawatt LC1 MK3+ of Gigawatt LC2 MK3+
Optie : NVT
Prijzen : Download hier de laatste Gigawatt Prijslijst 
Beschikbaarheid nieuwe modellen : The Audioshop Power Conditioners
Beschikbaarheid SALE en DEMO modellen : The Audioshop SALE
Power inputs : 1 x IEC 16A
Power Outputs : 6 x Gigawatt G-040 Shuko
Power Output Zones : 1 zone
Double Power Buffer System : N/A
Maximum Output Power : 3680 Watt Continue
Finish : Zwart
Afmetingen : 420b x 90d x 90h
Gewicht : 4.30 Kg Netto  
 
Ohm-Audio BV 2018-05