Gigawatt Power Conditioners

Power Conditioner?
 
Afbeelding invoegen 
 
 
De Gigawatt Power Strips en Power Conditioners zijn passieve Powerconditioners. In tegenstelling tot de concurrenten maakt Gigawatt geen gewone Powerfilters maar High Tech Power Conditioners. Een Powerfilter doet vaak niet veel meer dan het wegfilteren van de ongerechtigheden uit het lichtnet, vaak met dikke transformatoren, maar zet tegelijkertijd een rem op de muziek. Het gehoormatige resultaat is dan wel meer rust, maar de snelheid, en spanning is uit de muziek verdwenen. Dat kon beter volgens het Poolse Gigawatt. De Gigawatt Power Conditioners en Powerstrips doen het dus anders. Alle Gigawatt units gebruiken compacte ultra snelle filtersecties, kleine snelle eenheden die de snelheid van de stroom absoluut niet aantasten. Dat doen ze op vele fronten, en tegelijkertijd. Tevens slaan de modellen een bepaalde hoeveelheid energie op, welke de snelheid van de energielevering niet verminderd, maar juist vergroot, en dat tezamen met een sterk toegenomen rust in het geluidsbeeld. Enkele  modellen van Gigawatt Evo series (PC-2EVO+, PC-3EVO+, PC-3 SE EVO+ en PC-4 EVO+) zijn uitgerust met 3 aparte, extreem grote energiebuffers. Alle modellen van Gigawatt laten uw set dus naast schoner en ruimtelijker, ook dynamischer klinken dan zonder de Powerconditioners. Snelle dynamiek sprongen worden vanuit de Powerconditioners opgevangen, waarna de buffers zich weer opladen. Vanaf de PC-2 Evo+ zijn alle modellen voorzien van 3 onafhankelijke zone's. De PC-1 Evo heeft 2 zones, en de Powerstrips zijn voorzien van 1 zone. De Power Conditioners van Gigawatt verbruiken zelf maar weinig energie. Maximaal een 10 watt terwijl de unit dus 4600 watt levert. Ter indicatie, een concurrerende Powerplant levert slechts 1500 watt, maar verbruikt zelf dus ook 1500 watt, totaal dus 3000 Watt. Zo'n apparaat kan goed klinken bij componenten, maar levert aan versterkers te weinig vermogen, wordt heet, slijt en verbruikt dus een dubbele hoeveelheid energie.

Bescherming
 
Alle Gigawatt modellen hebben een ingebouwde bescherming tegen overbelasting. Plotselinge stroompieken (Tot een 44000 watt) in het net worden tegengehouden zodat uw kostbare hifi apparatuur niet beschadigd wordt. Een veilig idee. 
 
Thuis uitproberen
 
Alle Gigawatt modellen, met uitzondering van de accessoires, zijn thuis uit te proberen zonder kosten. Bevalt het u niet, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag van de modellen teruggestort. Zo kunt u zonder risico de kwaliteit van Gigawatt thuis zelf uitproberen.
 
Power Conditioners

Gigawatt bouwt 5 modellen Powercleaners :
 
Gigawatt PC-1 Evo : Basic Line Model met 2 Power Zones en 4 uitgangen
- Gigawatt PC-2 Evo+ : Top Line Model met 3 Power Zones, 3 Power Buffers en 6 uitgangen
Gigawatt PC-3 Evo+ : High End Line Model met 3 Power Zones, 3 Power Buffers en 6 uitgangen
- Gigawatt PC-3 SE Evo+ : Reference Line Model Special Edition uitvoering van de PC-3 Evo+ 
- Gigawatt PC-4 Evo+ : Reference Line Model voor de allerbeste High End Audio en Video installaties. 3 Power Zones, 3 ultra grote Power Buffers en 12 Outputs
 
Een uitgebreid overzicht met alle verschillen tussen de PC-Evo en PC-Evo+ Modellen van Gigawatt vindt u in de Gigawatt Evo Comparison Chart 2017
  
 

 
 
Dealeraanvragen welkom
 
Website Fabrikant : Gigawatt
 
Ohm-Audio BV 2018-05