Gigawatt Power Strips

Power Strips?
 
Afbeelding invoegen 
 
De Gigawatt Power Strips en Power Conditioners zijn passieve Powerfilters en stroomverdelers. De Gigawatt Power Conditioners bestaan uit grote apparaten met 2 of 3 zone's, en grote ingebouwde Power Buffers. De Powerstrips zijn zeer zwaar gefabriceerde High End Stekkerdozen, voorzien van zeer geavanceerde stroomfilter modules. In tegenstelling tot de concurrenten maakt Gigawatt geen gewone Power Strips maar High Tech Power Strips. Een Powerstrip of filter doet vaak niet veel meer dan het wegfilteren van de ongerechtigheden uit het lichtnet, vaak met dikke transformatoren, maar zet tegelijkertijd een rem op de muziek. Het gehoormatige resultaat is dan wel meer rust, maar de snelheid, en spanning is uit de muziek verdwenen. Dat kon beter volgens het Poolse Gigawatt. De Gigawatt Power Conditioners en Powerstrips doen het dus anders. Alle Gigawatt units gebruiken compacte ultra snelle filtersecties, kleine snelle eenheden die de snelheid van de stroom absoluut niet aantasten. Dat doen ze op vele fronten, en tegelijkertijd. Tevens slaan de modellen een bepaalde hoeveelheid energie op, welke de snelheid van de energielevering niet verminderd, maar juist vergroot, en dat tezamen met een sterk toegenomen rust in het geluidsbeeld. Enkele  modellen van Gigawatt Evo series (PC-2EVO+, PC-3EVO+, PC-3 SE EVO+ en PC-4 EVO+) zijn uitgerust met 3 aparte, extreem grote energiebuffers. Alle modellen van Gigawatt laten uw set dus naast schoner en ruimtelijker, ook dynamischer klinken dan zonder de Powerconditioners. Snelle dynamiek sprongen worden vanuit de Powerconditioners opgevangen, waarna de buffers zich weer opladen. Vanaf de PC-2 Evo+ zijn alle modellen voorzien van 3 onafhankelijke zone's. De PC-1 Evo heeft 2 zones, en de Powerstrips zijn voorzien van 1 zone.

Bescherming
 
Alle Gigawatt modellen hebben een ingebouwde bescherming tegen overbelasting. Plotselinge stroompieken (Tot een 44000 Watt) in het net worden tegengehouden zodat uw kostbare hifi apparatuur niet beschadigd wordt. Een veilig idee. 
 
Thuis uitproberen
 
Alle Gigawatt modellen, met uitzondering van de accessoires, zijn thuis uit te proberen zonder kosten. Bevalt het u niet, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag van de modellen teruggestort.
Zo kunt u zonder risico de kwaliteit van Gigawatt thuis zelf uitproberen.
 
Gigawatt Power Strips
 
De Gigawatt Powerstrips PF-1 en PF-2 zijn de ideale High End stekkerdozen, met ingebouwde stroomzuivering en beveiliging voor de betere Hifi Audio- en Video installatie.
 
Gigawatt bouwt 3 modellen Power Strips : 
 
- Gigawatt PF-1E : Basic Line Powerstrip met stroomzuivering en 6 uitgangen 
- Gigawatt PF-1 MK2 : Top Line Powerstrip met stroomzuivering en 6 uitgangen
- Gigawatt PF-2 MK2 : High End Line Powerstrip met advanced stroomzuivering en 6 uitgangen
 
 
 
 Gigawatt Archief
 
Dealeraanvragen welkom
 
Website Fabrikant : Gigawatt
 
Ohm-Audio BV 2016