Lector Audio

Ohm-Audio bv is de officiële importeur van Lector Audio voor de BeNeLux
Download hier de laatste Prijslijsten
 
Lector
 
Lector Audio is een van de oudste High End fabrikanten van Italië. Sinds 1982 maakt Lector hoogwaardige Audioapparatuur, 2 Channel Only. Geen multikanaals spullen, geen videoapparaten, alleen 2 kanaals Audioapparatuur. Lector streeft er niet alleen naar om de best klinkende audioapparatuur te maken, maar het moet ook nog enigszins betaalbaar blijven, en vooral erg lang mee gaan. Dat dat goed gaat bewijst de fabrikant door al 35 jaar onafgebroken Audio apparatuur met succes op de markt te brengen.
 
Afbeelding invoegen 
 Claudio Romagnoli
 
Lector combineert de modernste digitale techniek, met beproefde buizentechniek, en als het op CD players aankomt, staat Lector ook mechanisch zijn mannetje. De mechanische stabiliteit wordt vaak vergeten door de huidige audiofabrikanten, maar het maakt echt veel uit hoe het CD loopwerk gemonteerd zit in de behuizing.

Afbeelding invoegen 
Lector Fabriek
 
Highlights zijn de fantastische CDP-707 bovenlader CD speler met het gyropoint loopwerk, en de buizen uitgangstrap zonder enige vorm van tegenkoppeling. Deze speler heeft een externe voeding met maar liefst 3 of 7 volledig gescheiden voedingscircuits. Klankmatig een echte topper. Ook de CDP-603 integrated CD Player mag er zijn, met zijn anti resonantie behuizing, buizen uitgangstrap zonder tegenkoppeling en de fraaie en zware voeding. Echt top, voor een echt lage prijs.
 
 
Afbeelding invoegen 
 Lector CDP-707 (zonder PSU)
 
Andere toppers zijn de uitmuntend geteste DA Converters zoals de Digitube S-192, de full balanced Digicode 704 en de Gold Crown Tube Digicode S-192. Klankmatig de rest van de markt echt overstegen, in dezelfde prijsklasse, en ook vele malen hoger geprijsd. Verder de uitstekende versterkerlijn bestaande uit Geïntegreerde versterkers, Voorversterkers, Eindversterkers en Phono MM/MC Voorversterkers. 
 
Afbeelding invoegen 
 Lector CDP-603 en ZAX-70
 
Lector kiest er voor om de klant te laten bepalen hoe de apparaten worden afgewerkt qua uiterlijk. U kunt bij sommige modellen de Zijkanten optioneel kiezen. Dit maakt de apparaten echt af, en ze worden er tevens stabieler door. De apparaten welke kunnen worden uitgerust met de fraaie zijpanelen vindt u in de Lector prijslijst. Ohm-Audio bv kiest standaard voor de zijpanelen van Hoogglans Zwart Plexiglas.
 
Afbeelding invoegen
Zijpanelen
 
Vanaf 01-01-2015 is Ohm-Audio bv de nieuwe Importeur van Lector Audio in de BeNeLux.
 
Afbeelding invoegen 
 
 
Download hier de laatste PrijslijstenOhm-Audio bv
2020-11