Ohm-Audio bv, Home of Exclusive Hifi & High End Audio

Ohm-Audio BV is dé audiozaak, gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van uitsluitend hoge kwaliteit Hifi- en High End audioapparatuur. Ohm-Audio is dealer van bijzondere nieuwe audio apparatuur, maar ook leveren wij, in een perfecte staat verkerende, gebruikte High End Audio apparatuur. Jong gebruikte High End Audio apparatuur aanschaffen is een uitstekende manier om topkwaliteit apparatuur aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs. Over de geboden kwaliteit hoeft u niet in te zitten. De kwaliteit van de door Ohm-Audio geselecteerde High End Audio apparatuur is uitsluitend hoog en de levensduur is lang. Al de door Ohm Audio geleverde apparatuur is altijd in topconditie, en zo niet dan wordt dit eerlijk aangegeven in de advertenties en als men ernaar vraagt. Onze voorraad is te bekijken in The AUDIOSHOP. De getoonde apparatuur is daadwerkelijk in ons bezit, te bekijken, te voelen en uiteraard, te beluisteren.

   
 
Nu verkrijgbaar bij Ohm Audio B.V., de gloednieuwe kabels en luidsprekers van Axxess. Betaalbare High End !
Ontworpen en gemaakt in Denemarken door de ontwerpers en makers van o.a. Børresen, Aavik en Ansuz Acoustics. 
 
Ohm-Audio B.V. is de officiële importeur van Audio Group Denmark in de BeNeLux.

Showroom en luisterstudio's :

Ohm-Audio bv is gevestigd aan het Zernikepark 21 te Groningen in een modern pand. Wij bieden tijd en rust met echte aandacht voor u als klant, en wij zijn dan ook alleen open en beschikbaar op afspraak. We hebben 2 goede luisterruimtes. Studio 1 voor de grote systemen en Studio 2 voor de wat kleinere systemen. Ook zijn we zo in staat om u te laten horen hoe het bij u thuis ongeveer gaat klinken. U mag in alle rust zelf luisteren, naar uw eigen favoriete muziek. Alle aangeboden apparatuur is ook daadwerkelijk aanwezig, en is te beluisteren. Om u optimaal van informatie te kunnen voorzien, en audioapparatuur te demonstreren in 1 van onze luisterruimtes, is het van belang om even een afspraak te maken. Wij reserveren dan tijd, ruimte en koffie voor u. Heeft u interesse in een door ons aangeboden product of wilt u informatie? Maak dan een afspraak. Mail ons naar info@ohm-audio.nl of bel ons op (+31) 06-38027736 of (+31) 06-38027745
om een afspraak te maken.
 
Langskomen en luisteren naar onze apparatuur is mogelijk, op afspraak, van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur.
 
Garantie :
 
De garantie is bij Ohm-Audio bv goed geregeld. Alle door Ohm-Audio geleverde occasion apparatuur wordt nagekeken op optimale werking, en wordt geleverd met minimaal 3 maanden garantie tot zelfs 12 maanden garantie. Op nieuwe producten geldt de 24 maanden tot 60 maanden officiële fabrieksgarantie.
 
FUN! 
 
Hifi- en High End Audioapparatuur wordt gemaakt voor jouw plezier. FUN. Als iets technisch perfect is, maar je vindt de klank niet mooi, dan is het niet geschikt voor jou. Iedereen is uniek en heeft zo zijn of haar eigen muzikale smaak, en houdt van een bepaalde sound. Volgens sommigen is er maar 1 referentie en dat is live muziek. Volgens ons is dat een illusie. Live muziek is vaak versterkt, of opgenomen in een reusachtige concertzaal. Die live referentie is thuis niet exact te reproduceren, maar het mooie is, de illusie kunnen we heel goed thuis reproduceren. Een goed getunede Audio set geeft het zelfde gevoel als in de zaal, en als u een erg goede opname heeft, kan het zelfs nog aanzienlijk beter klinken dan live.
Ons advies : Koop Audioapparatuur waar u blij van wordt. Wat ons betreft mag het geluid best wat kleuren, of enigszins vervormen, of er heel erg vreemd uit zien. Als het u maar plezier geeft.
 
Aanbod op de Audiosites Audiomarkt en Marktplaats
 
Veel van onze Hifi- en High End audio apparaten kunt u naast onze eigen Audioshop ook vinden op Marktplaats en op de Duitse site Audiomarkt. Om te bekijken hoe de klanten in binnen- en buitenland denken over Ohm-Audio bv, kunt u hier de beoordelingen bekijken bij Audiomarkt. Ook u kunt Ohm-Audio bv beoordelen na de koop van een product. Zoals u ziet is de tevredenheid 100% en dat gaan we absoluut behouden. Nieuw is dat u ook informatie vind op de Facebookpagina van Ohm-Audio bv.
  
Nieuw binnen bij Ohm Audio :
 
De nieuwste audio vindt u in de categorie New Audio Arrivals in onze Audioshop